Pravna obvestila in splošni pogoji poslovanja

Varstvo osebnih podatkov

Podjetje Sila & Modic svetovanje, Iztok Sila, s. p. (v nadaljevanju Sila & Modic Consulting) se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani www.sila-modic.si ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Podjetje Sila & Modic Consulting zbira in obdeluje določene osebne podatke o obiskovalcih svoje spletne strani ter  določene  podatke  o  osebah,  ki  se  prijavijo na naše  e-novice  oziroma  pustijo  svoje  kontaktne podatke pri prenosu katere od naših priročnikov ali podobnih dokumentov in vsebin.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani uporabljajo “piškotke”. To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

V primeru težav, vprašanj ali vpogleda, popravka, blokiranja in izbrisa vaših osebnih podatkov se obrnite na: Sila & Modic Consulting, Rimska cesta 25A, SI-1000 Ljubljana; www.sila-modic.si.

Upravljavec te spletne strani je Sila & Modic svetovanje, Iztok Sila, s. p., Rimska cesta 25A, SI-1000 Ljubljana.

Izključitev odgovornosti

Spletne strani www.sila-modic.si so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu Sila & Modic Consulting ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, Sila & Modic Consulting ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Avtorske pravice

© Sila & Modic Consulting, vse pravice pridržane.

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.sila-modic.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja Sila & Modic Consulting, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.