Pravilnik o zasebnosti

IZJAVA O ZASEBNOSTI

Spoštujemo vašo zasebnost in vse zasebne podatke obravnavamo z največjo zaupnostjo in skrbnostjo. Med dostopom do tega spletnega mesta so identifikacijski in s tem povezani podatki (vključno z IP naslovom, datumom, časom, stranmi dostopa) shranjeni na našem strežniku.

Ti podatki se uporabljajo izključno za interne statistične namene in so anonimni. Pomagajo nam prilagoditi informacije na našem spletnem mestu posebnim potrebam naših strank. Podatki se nikoli ne posredujejo tretjim osebam.

Podatke, ki jih prejmemo prek kontaktnega obrazca ali po elektronski pošti, obravnavamo zaupno in jih nikoli ne posredujemo tretjim osebam. Osebni podatki (kot so ime, podjetje, e-poštni naslov, telefonska številka), ki jih prejmemo, ko nas kontaktirate, se uporabljajo izključno za korespondenco, z namenom da vam posredujemo zahtevane informacije.

Podatkov ne bomo prodajali, trgovali ali dajali v najem tretjim osebam. Prosim upoštevajte, da je nemogoče zagotoviti, da podatkov, posredovanih prek interneta, ne bo prebrala ali spremenila nepooblaščena oseba. Če imate dodatna vprašanja v zvezi s temi zadevami, nas kontaktirajte.

PRAVNE OPOMBE

Čeprav se po svojih najboljših močeh trudimo zagotoviti, da so vse informacije na tem spletnem mestu pravilne in ažurne, je nemogoče zagotoviti, da je to vedno tako.

Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli informacije, ki so morda zastarele, lahko vsebujejo napake ali opustitve. Podatki se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za najnovejše informacije nas kontaktirajte.

Ne moremo sprejeti nobene odgovornosti ali odgovornosti za nepravilno delovanje in/ali razpoložljivost tega spletnega mesta ali za to, da se katerakoli oseba zanaša na vsebino spletnega mesta. Če imate dodatna vprašanja v zvezi s tem, nas kontaktirajte.

PIŠKOTKI

Ponudnik Sila & Modic svetovanje, Iztok Sila, s. p. (v nadaljevanju Sila & Modic Consulting) uporablja piškotke brskalnika (od tu naprej: piškotki) na spletni strani sila-modic.si. Piškotki so besedilne datoteke, ki so shranjene na napravi uporabnika, ki obišče spletno mesto. Ko se uporabnik vrne na spletno mesto, lahko ponudnik dostopa do informacij, ki so bile shranjene na napravi uporabnika z uporabo piškotkov.

Ponudnik lahko uporablja piškotke, da zagotovi, da bo uporabnik med brskanjem in ogledom spletne strani prejel nemoteno in uporabniku prijazno izkušnjo. Piškotke lahko uporablja tudi za preučevanje uporabnikov, sledenje obiska obiskovalcev (za statistične namene).

Kot večina spletnih storitev tudi naša spletna stran uporablja piškotke prve in tretjih oseb za več namenov. Lastni piškotki so večinoma potrebni za pravilno delovanje spletne strani in ne zbirajo nobenih vaših osebnih podatkov.

Piškotki tretjih oseb, ki se uporabljajo na našem spletnem mestu, so v glavnem namenjeni razumevanju delovanja spletnega mesta, vaši interakciji z našim spletnim mestom, varovanju naših storitev. Na splošno vam zagotavljajo boljšo in izboljšano uporabniško izkušnjo ter pomagajo pospešiti vaše prihodnje interakcije z našim spletnim mestom.

Piškotki in z njihovo pomočjo zbrani podatki ne ponujajo podrobnosti, ki bi ponudniku omogočile identifikacijo uporabnika na način, ki bi kršil zakonodajo o varstvu osebnih podatkov, ter ponudniku ne omogočajo razkrivanja prave identitete obiskovalcev. Uporabniki lahko kadarkoli spremenijo ali prekličejo soglasje z izjavo o piškotkih na našem spletnem mestu sila-modic.si. Uporabniki lahko tudi kadar koli ponastavijo dovoljenja za blokiranje ali dopustitev piškotkov v spletnem brskalniku, do katerega dostopajo.

KAKŠNE PRAVICE IMATE DO SVOJIH PODATKOV

Če ste oddali kontaktni obrazec, lahko zahtevate, da prejmete izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih hranimo o vas. To ne vključuje nobenih podatkov, ki smo jih dolžni hraniti za administrativne, pravne ali varnostne namene.

OBVESTILO O AVTORSKIH PRAVICAH

© Sila & Modic Consulting, vse pravice pridržane.

Če ni drugače določeno, je vse gradivo na tem spletnem mestu zaščiteno z avtorskimi pravicami in ga ni dovoljeno uporabljati, razen kot je določeno v katerem koli drugem obvestilu o lastništvu, priloženem ustreznemu gradivu.

Gradiva na tem spletnem mestu ni dovoljeno prenašati ali kopirati brez pisnega dovoljenja ustreznega lastnika avtorskih pravic. Vse blagovne znamke so v lasti njihovih lastnikov. Če imate dodatna vprašanja v zvezi s temi zadevami, nas kontaktirajte.

Če imate kakršne koli dvome ali vprašanja glede vaših osebnih podatkov ali tega pravilnika o zasebnosti, nas kontaktirajte na: Sila & Modic svetovanje, Iztok Sila, s. p., Rimska cesta 25A, SI-1000 Ljubljana ali nam pošljite e-pošto na naslov barbara@sila-modic.si.